Effectieve Handverzorging in de Winter met Hypogeen Handcrème

Effectieve Handverzorging in de Winter met Hypogeen Handcrème

Met de winter in aantocht is het belangrijk om extra zorg te dragen voor je handen gedurende de koudere dagen. Hypogeen Handcrème is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende huidtypes, waaronder extreem droge en/of gevoelige handen, eczeem, psoriasis en de neutrale huid. Deze crème biedt intense hydratatie en verzorging, waardoor je handen zijdezacht aanvoelen.

Belangrijke Ingrediënten

Melkzuur en ectoin zijn belangrijke ingrediëntenvan Hypogeen Handcrème. Melkzuur verbetert de huidstructuur en houdt de pH-waarde van je huid in evenwicht. Ectoin draagt bij aan de bescherming van je huid.

De combinatie van deze twee ingrediënten en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten draagt bij aan het creëren van een gezonde, stralende en goed beschermde huid.

Gebruikstips

Onze experts adviseren om Hypogeen Handcrème dagelijks te gebruiken om je huid te herstellen en de optimale vochtbalans te behouden. Deze crème is vrij van parfum en kleurstoffen, en laat je handen fris en gezond aanvoelen.