Gebruik de dagcrème in combinatie met de nachtcrème voor effectieve verzorging

Gebruik de dagcrème in combinatie met de nachtcrème voor effectieve verzorging

De dag en nacht crèmes zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge en gevoelige huid. Deze crème is met precisie samengesteld en biedt diepe hydratatie, terwijl ze ook schrale, rode of geïrriteerde huid verzorgt. Bij dagelijks gebruik versterkt de crème de huidbarrière en heeft het een kalmerend effect op de huid. Het gebruik van de dagcrème in combinatie met nachtcrème is erg effectief, samen brengen deze crèmes de ultieme verzorging voor je huid.

Belangrijke Ingrediënten

Dit product is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die dagelijkse, doeltreffende huidverzorging bieden. Het bevat squalaan, dat poriënverstopping helpt voorkomen. Daarnaast is hyaluronzuur aanwezig voor intense hydratatie en behoud van gezichtsvolume, en co-enzym Q10, een krachtig wapen in de strijd tegen huidveroudering.

Hoe te gebruiken?

Breng deze Hypogeen Dagcrème in de ochtend aan op de zorgvuldige gereinigde huid.

Breng de Hypogeen nachtcrème ‘s avonds aan op een zorgvuldig gereinigde huid.