Verzend en Retourbeleid Hypogeen 

Verzending 

Bij Hypogeen doen we ons uiterste best om uw bestelling snel bij u af te leveren. We streven ernaar bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u worden afgeleverd. 

Verzendkosten 

Voor alle bestellingen binnen Nederland brengen wij een vast bedrag van €7,25 in rekening voor de verzending. De verzendkosten naar België bedragen €9,25, We werken met PostNL voor onze verzendingen, wat betekent dat u een track en trace ontvangt om uw pakket te volgen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de levering van uw producten volgen en bijhouden. Echter worden er bij bestellingen boven de €40,- geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Retourbeleid 

Bij Hypogeen zetten we ons in om onze producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te tonen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Mocht het echter voorkomen dat het ontvangen product niet aan uw verwachtingen voldoet, zoals bijvoorbeeld bij een kapotte verpakking, dan begrijpen wij dat u dat kan teleurstellen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om het product binnen 30 dagen te retourneren. We streven ernaar om dit proces zo soepel en probleemloos mogelijk te laten verlopen, zodat u tevreden kunt zijn met uw aankoopervaring bij Hypogeen. 
 

Werkwijze retourneren 

Stuur een mail naar sales@arcimhealthcare.nl met onderstaande gegevens. 

  • Naam  
  • Adres 
  • Ordernummer 
  • Bankrekeningnummer 
  • Reden Retour 

Binnen enkele dagen ontvangt u een e-mail met de benodigde instructies voor het retourneren van de producten. Het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product teruggestort. We willen u er echter wel op wijzen dat het product moet worden geretourneerd in de originele staat, dus ongebruikt en onbeschadigd. Zo kunnen we een soepele afhandeling van uw retourzending garanderen.