Over Hypogeen

Hypogeen is al meer dan 35 jaar dé specialist op het gebied van huidverzorging. Onze missie omvat drie essentiële pijlers: kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. 

Hypogeen biedt een uitgebreid assortiment voor een complete lichaamsverzorging, met producten voor voet, hand, lichaams en gezichtsverzorging.

Kwaliteit Samenstelling 

Wij geloven dat effectieve huidverzorging begint met de kwaliteit van de ingrediënten. Daarom worden alle Hypogeen producten samengesteld met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. Onze producten zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypen. We vermijden bewust potentieel schadelijke stoffen zoals siliconen, geur- en kleurstoffen, vaseline, parabenen en microplastics. Onze formules zijn ontworpen om zacht maar krachtig te zijn, zodat ze de huid effectief verzorgen zonder irritaties. Met Hypogeen kies je voor huidverzorging die niet alleen effectief is, maar ook vriendelijk voor je huid. 

De basis van elk Hypogeen product omvat de volgende ingrediënten: 

  • Triglyceride (een huideigen stof) 
  • Vitamine E 
  • Antioxidanten 
  • Glycerine 

Hypogeen blijft voortdurend innoveren en verbeteren. Momenteel richten we ons op de integratie van Ectoine in onze producten. Deze natuurlijke stof staat bekend om zijn buitengewone vermogen om de beschadigde, gestreste en geïrriteerde huid te herstellen en te kalmeren. 

Duurzaamheid 

Bij Hypogeen streven we ernaar om niet alleen goed te zijn voor uw huid, maar ook voor de planeet en alle wezens die erop leven. Daarom hebben we ons toegewijd aan duurzame praktijken in elk aspect van ons bedrijf. Onze verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebaar materiaal, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren. Bovendien zijn onze producten niet getest op dieren. We zijn trots op onze ethische benadering van huidverzorging en blijven streven naar nog grotere duurzaamheid en ethiek in alles wat we doen. 

Service 

Bij Hypogeen staat uw tevredenheid centraal. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitstekende service te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van advies en u te helpen bij het vinden van de perfecte huidverzorgingsroutine voor uw behoeften. Bovendien streven we naar snelle levering, zodat u snel kunt genieten van onze producten en de voordelen ervan kunt ervaren. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zullen er altijd naar streven om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. 

Nieuwste blogs

Ontdek de Zachtheid van Hypogeen Bad en Douchegel voor Jouw Huid!