Effectieve beenverzorging met Hypogeen beencrème

Effectieve beenverzorging met Hypogeen beencrème

Hypogeen’s beencrème is doelgericht ontwikkeld, zodat je de benen goed kunt verzorgen. Met het gebruik van de crème vorm je de basis voor een goede gezondheid en extra ondersteuning bij onrustige benen. De crème is speciaal samengesteld voor mensen met een extreem gevoelige en droge huid. Daarnaast draagt de crème bij soepele en stevige huid en weet het de natuurlijke vet – en vochtbalans te herstellen en verzorgen. Wij adviseren dit product eenmaal per dag te gebruiken.

Belangrijke Ingrediënten

Dit product omvat het unieke ingrediënt squalaan, dat antioxidante eigenschappen bezit en de heling van wondjes op de benen bevordert, terwijl het tegelijkertijd de huidelasticiteit versterkt en een zijdezachte huid bevordert. Daarnaast is de crème verrijkt met een hoog gehalte aan vitamine E, wat bijdraagt aan een soepele en stevige huid. Samen met squalaan bevat de crème andere ingrediënten die lijken op de natuurlijke componenten van de huid, zoals triglyceriden, lecithine en ureum, die helpen bij het herstellen en verzorgen van de natuurlijke vet- en vochtbalans.

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Neem een ruime hoeveelheid van de crème in uw handen en masseer uw benen voorzichtig in met de beencrème.

Stap 2: Laat de crème gedurende ongeveer 10 minuten inwerken voordat je je sokken opnieuw aantrekt.