Effectieve voetverzorging met Hypogeen voetcrème!

Effectieve voetverzorging met Hypogeen voetcrème!

De Hypogeen voetcrème is speciaal ontwikkeld, zodat je de voeten goed kunt verzorgen. Door het gebruik van deze crème wordt het risico op een droge, gevoelige huid, evenals de vorming van kloven, schilfering en eelt aanzienlijk verminderd. Het product is rijk aan stoffen die ervoor zorgen dat de huid soepeler, steviger en gladder wordt. De crème is makkelijk te gebruiken en kan zelfs onder steunkousen aangebracht worden!

Belangrijke Ingrediënten

Dit product is doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten, waaronder squalaan, een stof met antioxidante eigenschappen die de genezing van wondjes op de voeten versnelt, de elasticiteit van de huid verbeterd en een gladde huid bevordert. Bovendien is onze voetcrème rijk aan vitamine E, wat bijdraagt aan een soepele en stevige huid. De crème bevat componenten die vergelijkbaar zijn met die in onze natuurlijke huid, zoals triglyceriden, lecithine en ureum, die een rol spelen bij het herstellen van de natuurlijke vet- en vochtbalans van de huid terwijl ze haar verzorgen.

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Begin met het wassen van handen en voeten.

Stap 2: Droog na het wassen de handen en voeten grondig af.

Stap 3: Neem een kleine portie van de crème in uw hand.

Stap 4: Masseer de crème zachtjes in uw voeten, zorg dat u tijdens het masseren de ruimtes tussen de tenen en onder de voeten niet vergeet.

Stap 5: Laat nu de crème 10 minuten intrekken voordat u uw schoenen en sokken weer aantrekt.

Stap 6: 10 Minuten voorbij? U kunt uw sokken en schoenen weer aantrekken en de dag vervolgen.